Ajanvaraus ja hinnasto

NETTIAJANVARAUS

Hierontahinnasto:

  • 30 min                   32 € > ale 30 €
  • 45 min                   42 €  > ale 40 €
  • 60 min                   48 €   > ale 45 €
  • 90 min                   62 €   > ale 58 €

Hyvä hieronta erilaisiin vaivoihin nyt alennuksella

Akupunktio oppilastyönä:

  • 60 min                      35 €
  • 45 min                      30 €

Kiireetön hoitoaika:

Keskustelua täytettävän lomakkeen avulla hyvinvointia haittaavista ongelmista, ruokavaliosta, kiputiloista, sairauksista, oireista. Ruokavalion, elintapojen ja oireiden yhteys. Hoitona ohjeistusta ja akupunktiota tai triggerpistehoitoa.

  • 120 min                        85 €

———————————————————————————————————-

Hoitosarjoja pyöristetyin hinnoin. Esimerkiksi ensikäynnillä ilmennyt vaiva vaatii arviolta 4-5 hoitokertaa tai pidemmän ajan, niin jatkokäyntien hintaa voidaan pyöristellä alaspäin.

Käytössä on nettiajanvaraus, mutta varauksen voi tehdä myös puhelimitse arkisin klo 10-19 numerosta 045 143 49 88. Netissä varatessa on myös itse tehtävä peruutusmahdollisuus tai ajan siirto.

Maksuvälineinä käyvät maksukortit ja käteinen. Käytössä on sähköinen kuittijärjestelmä, eli saat halutessasi kuitin tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Hoitoaikaan sisältyy alkuhaastattelu, tutkimus, hoito ja kotihoito-ohjeet.
Tule muutama minuutti etuajassa ensimmäisellä kerralla asiakaskortin täyttöä varten.

——————————————————————————————————-

Hoidon tarkoitus

Koulutetun hierojan opeilla, triggerpisteitä käyttämällä sekä akupunktiolla eli erilaisella manuaaliterapialla on mahdollista hoitaa monenlaisia vaivoja ja kiputiloja. Käytössä on kaikki mahdolliset konstit ongelmanratkaisuun ja pääosin vaivat lähtevät tai lievenevät klassisen hieronnan ja triggerpisteiden avulla. Urheiluhieronta ei ole sen kummempaa, eikä sitä tarvitse arastella. Hieronnan ei kuulu sattua, mutta joskus lihaksen rentouttamiseen tarvitaan kovempaa painetta, kuten esimerkiksi triggerpisteitä painettaessa. Akupunktion osalta neuloja ei tarvitse pelätä ja niitä voidaan kokeilla ensin ja siirtyä sitten hierontaa jos olo on epämukava.

Asiakkaalle tehtävät passiiviset venytykset, nivelten mobilisointi ja itse kotona tehtävät venytykset, lihasten aktivointi, lämpöhoito tai muu ohje tukee hoitotulosta. Hermopinteistä, päänsärystä tai selkäkivusta ei ole syytä kärsiä, vaan kannattaa hakeutua hoidettavaksi heti vaivojen ilmaannuttua. Moniin kroonisiin ja hankaliinkin vaivoihin saattaa löytyä lievitystä yksinkertaisillakin menetelmillä ja jo 1-3 hoitokerralla.

Alussa on tärkeää tutkia vaivan laatua testeillä ja tunnustelemalla. Tähän käytetty aika hyödyttää hoidon kohdistusta oikeisiin paikkoihin ja tuottaa siten parempia hoitotuloksia. Hoitotulokset vaihtelevat ja mikäli ensimmäinen hoitokerta ei tuota riittävää tulosta, voidaan hoitoa jatkaa sarjana. Mikäli vaiva kaipaa muuta asiantuntemusta, ohjaan tietysti sopivan hoitomenetelmän suuntaan toiselle ammattilaiselle.

Hoitoon kannattaa tulla, jos on esimerkiksi: Lihasjännitys, lihaskipu, hermopinne, päänsärky, migreeni, polvikipu, nilkkavaiva, kyynärpääkipu, selkävaiva, krooninen vaiva, vatsavaiva, purentalihasten kireys, bruksismi, olkapääkipu, jäätynyt olkapää, ahdas olkapää, rentoutustarve, stressi, nivelvaiva, hermostovaiva, ruuansulatusvaiva, fibromyalgia, tinnitus, korvavaiva jne. Myös leikkausten jälkihoito, kuten arpeutumisen tai kiinnikkeiden lieventäminen ja rentoutus. Erilaisiin vaivoihin kannattaa kysyä hoitomenetelmiä ja ohjeita.

Hoitoon ei kannata tulla kuumeessa, kovassa flunssassa, virustaudissa tai muussa tarttuvassa taudissa tai lääkärin ohjeiden vastaisesti. Toisaalta flunssaa voi hoitaa myös akupunktiolla. Tarvittaessa hieronnan lisäksi hoidon aikana voidaan käyttää triggerpisteitä, kinesioteippausta ja akupunktiota. Jos et ole varma, mitä hoitoa tarvitset, voit varata esim. hieronnan ja sopia hoitolassa muiden hoitokeinojen käytöstä.