Hinnasto

Hieroja Salo, hinnasto 1.4.2019 alkaen

Hierontahinnasto:

 • 30 min                   30 €

 • 45 min                   40 €

 • 60 min                   45 €      (5 € alennus opiskelija, työtön tai eläkeläinen)

 • 90 min                   60 €

Klassinen hieronta, urheiluhieronta, triggerpistehoito

Akupunktio oppilastyönä:

 • 60 min                      40 €      (5 € alennus opiskelija, työtön tai eläkeläinen)

 • 45 min                      35 €

Perinteinen kiinalainen akupunktio, neulahoito, oireet, ruokavalio- ja lisäravinneohjeet

Kiireetön hoitoaika:

 • 120 min                        90 €

Keskustelua täytettävän lomakkeen avulla hyvinvointia haittaavista ongelmista, ruokavaliosta, kiputiloista, sairauksista, oireista. Ruokavalion, elintapojen ja oireiden yhteys. Hoitona ohjeistusta ja akupunktiota tai triggerpistehoitoa.

————————————————————————————————

Lahjakortteja myös saatavilla valitsemallesi summalle. Hoitosarjoja voidaan tehdä pyöristetyin hinnoin. Esimerkiksi ensikäynnillä ilmennyt vaiva vaatii arviolta 4-5 hoitokertaa tai pidemmän ajan, niin jatkokäyntien hintaa voidaan pyöristellä alaspäin.

lahjakortti santtu10

Käytössä on nettiajanvaraus, mutta varauksen voi tehdä myös puhelimitse arkisin klo 10-19 numerosta 045 143 49 88. Netissä varatessa on myös itse tehtävä peruutusmahdollisuus tai ajan siirto.

Varauksen voi tehdä 14 tunnin – 21 päivän päähän ja varauksen voi itse siirtää tai peruuttaa 4 tuntia ennen varausta. Jos kalenterista ei löydy sopivia aikoja, niin niitä voi sopia tarkemmin soittamalla.

Maksuvälineinä käyvät maksukortit ja käteinen. Käytössä on sähköinen kuittijärjestelmä, eli saat halutessasi kuitin tekstiviestillä tai sähköpostilla. Izettle-maksupääte hyväksyy lähestulkoon kaikki maksukortit.

Mikäli tilaat kotikäynnin, esimerkiksi hoitolaitokseen, jossa useita hieronta-asiakkaita (2-5) niin maksun voi hoitaa sovittaessa myös laskulla.

Hoitoaikaan sisältyy alkuhaastattelu, tutkimus, hoito ja kotihoito-ohjeet.
Tule muutama minuutti etuajassa ensimmäisellä kerralla asiakaskortin täyttöä varten.

—————————————————————————————————–

Hoidon tarkoitus

Koulutetun hierojan opeilla, triggerpisteitä käyttämällä sekä akupunktiolla eli erilaisella manuaaliterapialla on mahdollista hoitaa monenlaisia vaivoja ja kiputiloja. Pääosin vaivat lähtevät tai lievenevät klassisen hieronnan, akupunktion ja triggerpisteiden avulla.

Hoitoon tulon syitä, esimerkiksi:

 • Lihasjännitys tai lihaskipu, fascian kireys
 • Rentoutustarve, stressi
 • Hermopinne, kylmät kädet tai jalat, käsien puutuminen
 • Päänsärky, migreeni, purentalihasten kireys, bruksismi
 • Jalkavaiva, polvikipu, nilkkavaiva, nivelvaiva
 • Selkävaiva, noidannuoli, alaselkäkipu, yläselkäkipu, lihaskireys
 • Käsivaiva, tenniskyynärpää, golfkyynärpää, kyynärpääkipu, rannekanavaoireyhtymä, rannekipu, ahdas olkapää, jäätynyt olkapää, olkapääkipu
 • Krooninen vaiva, vatsavaiva, ruoansulatusongelmat, fibromyalgia
 • Hedelmättömyysongelmia, lapsettomuutta, virtsaamisvaiva, miesten- tai naistenvaivoja, hermostovaiva,
 • Tinnitus, silmävaiva, korvavaiva, hermosärky
 • Leikkausten jälkihoito, kuten arpeutumisen tai kiinnikkeiden lieventäminen ja rentoutus
 • Raskausajan hieronta (myös istuma-asennossa)

Erilaisiin vaivoihin kannattaa kysyä hoitomenetelmiä ja ohjeita, hieronnalla ja akupunktiolla pääsee jo pitkälle erilaisten vaivojen hoidossa.

Hieronnan ei kuulu tehdä kipeää, mutta joskus lihaksen rentouttamiseen tarvitaan kovempaa painetta, kuten esimerkiksi triggerpisteitä painettaessa. Tämäkään ei yleensä kestä kuin 1-2 minuuttia ja lihas rentoutuu.

Akupunktion osalta neuloja ei tarvitse pelätä ja niitä voidaan kokeilla ensin yksittäisillä neuloilla tai lyhytaikaisesti ja siirtyä sitten hierontaan jos olo on epämukava. Neulakammoon voi hyvin auttaa esimerkiksi EFT-terapia.

Asiakkaalle tehtävät passiiviset venytykset, nivelten mobilisointi ja itse kotona tehtävät venytykset, lihasten aktivointi, lämpöhoito tai muu ohje tukee hoitotulosta.

Hermopinteistä, päänsärystä tai selkäkivusta ei ole syytä kärsiä, vaan kannattaa hakeutua hoidettavaksi heti vaivojen ilmaannuttua. Moniin kroonisiin ja hankaliinkin vaivoihin saattaa löytyä lievitystä yksinkertaisillakin menetelmillä ja jo 1-3 hoitokerralla.

Alussa on tärkeää tutkia vaivan laatua testeillä ja tunnustelemalla. Tähän käytetty aika hyödyttää hoidon kohdistusta oikeisiin paikkoihin ja tuottaa siten parempia hoitotuloksia.

Hoitotulokset vaihtelevat ja mikäli ensimmäinen hoitokerta ei tuota riittävää tulosta, voidaan hoitoa jatkaa sarjana. Mikäli vaiva kaipaa muuta asiantuntemusta, ohjaan tietysti sopivan hoitomenetelmän suuntaan toiselle ammattilaiselle.

Hoitoon ei kannata tulla kuumeessa, kovassa flunssassa, virustaudissa tai muussa tarttuvassa taudissa tai lääkärin ohjeiden vastaisesti. Toisaalta flunssaa voi hoitaa myös akupunktiolla. Tarvittaessa hieronnan lisäksi hoidon aikana voidaan käyttää triggerpisteitä, kinesioteippausta ja akupunktiota. Jos et ole varma, mitä hoitoa tarvitset, voit varata esim. hieronnan ja sopia hoitolassa muiden hoitokeinojen käytöstä.

Takaisin ylös