Hinnasto

Hierontahinnat:

- 30 min  30 € 
- 45 min  40 €    Sarjakortti 5x45 min 190 €
- 60 min  45 €    Sarjakortti 5x60 min 210 € 
- 90 min  60 € 

Hierontaan kuuluvat klassisen hieronnan otteet, passiiviset venytykset, mobilisointi, ohjeistus ja triggerit (lihaksen kipupistettä painetaan n.1-2 min kunnes lihas rentoutuu).

Akupunktiohinnat:

- 45 min  40 €    Sarjakortti 5x45 min 190 € 
- 60 min  45 €    Sarjakortti 5x60 min 210 € 

Perinteinen kiinalainen akupunktio, neulahoito, oirekysely ja ohjeet. Voit tulla myös kaverin tai puolison kanssa yhtäaikaa (2 hoitopöytää vierekkäin, alennus samanaikaisesti tehdyistä hoidoista!), tämän voi ilmoittaa ajanvarauksen lisätiedoissa. (Alaikäiseltä olisi hyvä olla huoltajan suostumus akupunktioon).

Kiireetön hoitoaika:

 - 120 min  110 € 

Keskustelua täytettävän lomakkeen avulla hyvinvointia haittaavista ongelmista, ruokavaliosta, kiputiloista, sairauksista, oireista. Ruokavalion, elintapojen ja oireiden yhteys. Hoitona ohjeistusta ja akupunktiota tai triggerpistehoitoa.

Hoitoaikoihin sisältyy alkuhaastattelu, tutkimus, hoito ja kotihoito-ohjeet. Lahjakortteja on myös saatavilla valitsemallesi summalle. Voit varata kalenterista noutoajan (15min varaus) tai soittaa. Pitkiä hoitosarjoja voidaan tehdä pyöristetyin hinnoin. Saatavilla myös 5 kerran sarjakortteja 45 min tai 60 min hoitoihin (Samaa sarjakorttia voi käyttää hierontaan ja akupunktioon. Kortti on henkilökohtainen ja sen voi ostaa ensikäynnin yhteydessä).

Ajanvaraus ja peruutusehdot:

Käytössä on nettiajanvaraus, mutta varauksen voi tehdä myös puhelimitse arkisin klo 10-19 numerosta 045 143 49 88. Netissä varatessa on myös itse tehtävä peruutusmahdollisuus tai ajan siirto. Varauksen voi tehdä 14 tunnin – 60 päivän päähän ja varauksen voi itse siirtää tai peruuttaa 12 tuntia ennen varausta sähköpostissa tulleella tunnuskoodilla. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta kokonaisuudessaan ja myöhässä (alle 12 tuntia) peruutetuusta ajasta veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Jos kalenterista ei löydy sopivia aikoja, niin niitä voi sopia tarkemmin soittamalla.

Maksuvälineinä käyvät maksukortit ja käteinen sekä epassi (hyvinvointi). Käytössä on sähköinen kuittijärjestelmä, eli saat halutessasi kuitin tekstiviestillä tai sähköpostilla. Izettle-maksupääte hyväksyy lähestulkoon kaikki maksukortit.

Mikäli tilaat kotikäynnin, esimerkiksi hoitolaitokseen, jossa useita asiakkaita kerralla, niin maksun voi hoitaa sovittaessa myös laskulla. Kotikäynneistä lisähinta 1€/km (esim. 10 km Vilhonkadulta ja 1 tunti akupunktiota = 10€ + 45€) tai sopimuksen mukaan lähialueelle 5€ matkakulu.

Takaisin ylös