Tietoja


Koulutettu hieroja Santtu10.fi, Salo, yksityinen elinkeinonharjoittaja, Y-tunnus: 2921609-1

Salon keskustan toimipisteessä (Hyvinvointikeidas) palveluvalikoimaan kuuluvat hieronta, triggerpistehoito ja perinteinen kiinalainen akupunktio. Hoidettavan vaivan vaatiessa voidaan käyttää myös mobilisointia, teippauksia ja venytyksiä eli eri tekniikoiden yhdistelyä.

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi TYA-Oppilaitoksesta ja opiskelen tällä hetkellä akupunktiota.

Ravitsemus ja lisäravinteet auttavat painonhallinnassa, vaivojen hoidossa ja urheilussa, kysy lisää. Näistä asioista on kokemusta tietysti sen kantapään kautta ja nykytietoni perusteella osaan melko hyvin lievittää tai korjata erilaisia kehossa ilmeneviä akuutteja ja kroonisia vaivoja.

Olen käynyt myös Reiki 1 -kurssin, mutta tätä hoitomuotoa ei ole vielä varauskalenterissa. Myytävät taulut ovat valokuvausharrastuksen ja piirtämisen tuotoksia, voit tilata teoksia myös oman aiheen mukaan.

Olen aikaisemmalta koulutukseltani ympäristöteknologian insinööri (2006) ja ympäristötieteen maisteri (2011). Näillä aloilla tein töitä v.2006 alkaen maaperän, pilaantuneen maan puhdistuksen, kartoituksen, karttojen piirron, ympäristönäytteenoton, suunnittelun, paikkatiedon (GIS), maa-aines ja ympäristölupien, liikennejärjestelmäsuunnittelun, ympäristövalvonnan ja kaavoituksen parissa. Mikäli nämä asiat kiinnostavat tai tarvitset konsultointia, niin ota yhteyttä.

Santtu10 tietoja

Yhteystiedot

  • Osoite: Vilhonkatu 23, 24240 Salo
  • Sähköposti: santtu(at)santtu10.fi
  • Puhelin: 045 143 49 88
  • Instagram: tenhunensanttu

Tämä sivusto ja sen lisäosat käyttävät tästä linkistä nähtävillä olevia evästeitä (cookies) käytettävyyden parantamiseksi. Tälle sivustolle ei tallenneta kävijöiden tietoja, mutta ajanvarauskalenterin kautta (Slotti) tiedot tallentuvat. Tietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin ja tästä on lisätietoa rekisteriselosteessa.

Sivustolla esitettyjen kuvien julkaisu ilman lupaa on kielletty.
© Santtu10 / Santtu Tenhunen

Etusivulle