Hinnasto

Akupunktio, korva-akupunktio ja triggerpistehoito:

- 45 min  43 €    (Sarjakortti 5x45 min 200 €)
- 60 min  50 €    (Sarjakortti 5x60 min 230 €)
- 90 min  65 €    (Sarjakortti 5x90 min 300 €)
- 2 asiakasta samaan aikaan: 60min 45e/hlö, 90min 60e/hlö
- kilometrikorvaus kotikäynneistä 0,50 €/km
 • Menikö lahjakortti vanhaksi? Kysy, jos haluat vielä käyttää sen.
 • Voit tulla myös kaverin tai puolison kanssa yhtäaikaa akupunktioon (2 hoitopöytää vierekkäin, 1-1,5h ajat, alennus samanaikaisesti tehdyistä hoidoista).
 • Akupisteitä voi myös hieroa tai painella, eli sopii neulakammoisellekin (neulakammoon kokeile EFT-hoitoa).
 • Alaikäiseltä olisi hyvä olla huoltajan suostumus akupunktioon. Lapsille voi käyttää ohuempia neuloja tai laittaa niitä vähemmän.
 • Triggerpistehoitoon kuuluu pisteen paikantaminen ja käsittely (lihaksen kipupistettä painetaan n.1-2 min kunnes lihas rentoutuu). Toimii hyvin hermopinteissä ja puutumisessa. Lisäksi voidaan käyttää klassisen hieronnan otteita, venytyksiä, mobilisointia tai teippausta.
 • Jos et tiedä minkä hoidon tarvitset, niin kysy lisää tai varaa vain jokin aika, katsotaan sitten paikan päällä tarkemmin.

Hoitoaikoihin sisältyy alkuhaastattelu, tutkimus, hoito ja kotihoito-ohjeet. Lahjakortteja on myös saatavilla valitsemallesi summalle. Voit maksaa etänä maksulinkillä, varata kalenterista noutoajan (15min varaus) tai soittaa. Pitkiä hoitosarjoja (pitkäaikainen sairaus, krooninen vaiva jne) voidaan tehdä erikseen sovittavalla hinnalla. Saatavilla myös 5 kerran sarjakortteja, kortti on henkilökohtainen ja sen voi ostaa esim. ensikäynnin yhteydessä.

Ajanvaraus ja peruutusehdot:

Käytössä on nettiajanvaraus, mutta varauksen voi tehdä myös puhelimitse arkisin klo 10-19 numerosta 045 143 49 88. Netissä varatessa on myös itse tehtävä peruutusmahdollisuus tai ajan siirto. Varauksen voi tehdä 14 tunnin – 60 päivän päähän ja varauksen voi itse siirtää tai peruuttaa 12 tuntia ennen varausta sähköpostissa tulleella tunnuskoodilla tai puhelimitse. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta kokonaisuudessaan ja myöhässä (alle 12 tuntia) peruutetuusta ajasta veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Jos kalenterista ei löydy sopivia aikoja, niin niitä voi sopia tarkemmin soittamalla.

Maksuvälineinä käyvät maksukortit ja käteinen, epassi (hyvinvointi) sekä SmartumPay (sovellus). Etäoston voi tehdä myös maksulinkin välityksellä (lahja- tai sarjakortit), jolloin saat esim. tekstiviestillä linkin, jonka kautta voi tehdä veloituksen pankkikortilta. Käytössä on sähköinen kuittijärjestelmä, eli saat halutessasi kuitin tekstiviestillä tai sähköpostilla. Izettle-maksupääte hyväksyy lähestulkoon kaikki maksukortit.

Akupunktio kotikäynnit: Mikäli tilaat kotikäynnin, esimerkiksi hoitolaitokseen, jossa useita asiakkaita kerralla, niin maksun voi hoitaa sovittaessa myös laskulla.

Takaisin ylös