Tietoja


Akupunktiohoitaja, koulutettu hieroja Santtu Tenhunen, yksityinen elinkeinonharjoittaja, Santtu10, Salo, Y-tunnus: 2921609-1

Salon keskustan toimipisteessä (Hyvinvointikeidas) palveluvalikoimaan perinteinen kiinalainen akupunktio sekä triggerpistehoito. Olen valmistunut akupunktiohoitajaksi Perinteisen kiinalaisen lääketieteen koulutuskeskuksesta, opettajana Tero Inkeri sekä koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi TYA-Oppilaitoksesta.

Olen aikaisemmalta koulutukseltani ympäristöteknologian insinööri (2006) ja ympäristötieteen maisteri (2011). Näillä aloilla tein töitä v.2006 alkaen maaperän, pilaantuneen maan puhdistuksen, kartoituksen, karttojen piirron, ympäristönäytteenoton, suunnittelun, paikkatiedon (GIS), maa-aines ja ympäristölupien, liikennejärjestelmäsuunnittelun, ympäristövalvonnan ja kaavoituksen parissa. Mikäli nämä asiat kiinnostavat tai tarvitset konsultointia, niin ota yhteyttä.

Santtu10 tietoja

Yhteystiedot

Tämä sivusto ja sen lisäosat käyttävät tästä linkistä nähtävillä olevia evästeitä (cookies) käytettävyyden parantamiseksi. Tälle sivustolle ei tallenneta kävijöiden tietoja, mutta ajanvarauskalenterin kautta (Slotti) varaustiedot tallentuvat. Tietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin ja tästä on lisätietoa rekisteriselosteessa.

Sivustolla esitettyjen kuvien julkaisu ilman lupaa on kielletty.
© Santtu10 / Santtu Tenhunen

Etusivulle