Tietoja

Akupunktiohoitaja, koulutettu hieroja Santtu Tenhunen, yksityinen elinkeinonharjoittaja, Santtu10, Y-tunnus: 2921609-1

Hinnasto: Akupunktio 60 €, kilometrikorvaus kotikäynneistä 0,50 €/km.

  • Akupisteitä voi myös hieroa tai painella, eli sopii neulakammoisellekin (neulakammoon kokeile EFT-hoitoa).
  • Alaikäiseltä olisi hyvä olla huoltajan suostumus akupunktioon. Lapsille voi käyttää ohuempia neuloja tai laittaa niitä vähemmän.
  • Triggerpistehoitoon kuuluu pisteen paikantaminen ja käsittely (lihaksen kipupistettä painetaan n.1-2 min kunnes lihas rentoutuu). Toimii hyvin hermopinteissä ja puutumisessa.
  • Jos et tiedä minkä hoidon tarvitset, tai sopiiko hoito omaan tilanteeseen, niin kysy lisää.

Kotikäyntejä voi kysyä viestillä tai sähköpostilla (045 143 49 88, santtu(a)santtu10.fi). Maksuvälineinä käyvät maksukortit ja käteinen. Käytössä on sähköinen kuittijärjestelmä, eli saat halutessasi kuitin tekstiviestillä tai sähköpostilla. Izettle-maksupääte hyväksyy lähes kaikki maksukortit.

Olen valmistunut akupunktiohoitajaksi Perinteisen kiinalaisen lääketieteen koulutuskeskuksesta, opettajana Tero Inkeri sekä koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi TYA-Oppilaitoksesta. Olen aikaisemmalta koulutukseltani ympäristöteknologian insinööri ja ympäristötieteen maisteri . Näillä aloilla tein töitä maaperän, pilaantuneen maan puhdistuksen, kartoituksen, karttojen piirron, ympäristönäytteenoton, suunnittelun, paikkatiedon (GIS), maa-aines ja ympäristölupien, liikennejärjestelmäsuunnittelun, ympäristövalvonnan ja kaavoituksen parissa.

Santtu10 tietoja

Yhteystiedot

  • Sähköposti: santtu(at)santtu10.fi
  • Puhelin: 045 143 49 88

Tämä sivusto ja sen lisäosat käyttävät evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Tälle sivustolle ei tallenneta kävijöiden tietoja. Tietoja ei julkaista tai luovuteta eteenpäin.
Sivustolla esitettyjen kuvien julkaisu ilman lupaa on kielletty.
© Santtu10 / Santtu Tenhunen

Etusivulle